Portretfoto van wedding planner.

Fotoshoot voor eigen bedrijf | mijnhartstocht

Weddingplanner Stefanie Maas - Hartstocht
10 april 2015
Wij willen jullie graag voorstellen aan Stefanie Maas, weddingplanner! Stefanie is een jongedame met een talent in het organiseren van evenementen. Zij kan jullie ondersteunen met het regelen van jullie bruiloft (of zelfs jullie hele bruiloft organiseren) zodat de weg naar jullie grote dag en de dag zelf zorgeloos verloopt. Hieronder haar verhaal:


"Ik ben Stefanie Maas, 23 jaar en eigenaresse van Hartstocht. Aan het einde van mijn studie bij Weddingplanners International en tijdens mijn studie International Eventmanagement aan de NHTV, richtte ik Hartstocht op. De branche waarin ik me begeef, gaf me namelijk vele inzichten en met één daarvan wilde ik iets gaan doen. Ik wil ervoor zorgen dat mensen niet alleen genieten op die ene dag van het desbetreffende evenement, maar ook van de weg er naar toe! Ik vind het belangrijk dat mensen over het algemeen genieten van het leven. Een bruidspaar moet bijvoorbeeld niet gestrest naar de dag toeleven en vervolgens alleen maar genieten op hun bruiloft. Ze moeten ook zeker genieten van de organisatie van hun mooiste dag en hier zoveel mogelijk mooie momenten uit halen! En ook na de bruiloft of het desbetreffende evenement moet er nog nagenoten worden van de dag. Dit kan natuurlijk met een huwelijksreis, maar er zijn nog veel meer belevenissen waar koppels samen van kunnen genieten. Samen genieten! Daar gaat het huwelijk toch uiteindelijk om?!

Hartstocht is er voor iedereen die samen één van de mooiste tijden wil beleven en diegene compleet te ontzorgen. Hartstocht leeft in jullie liefde. Hartstocht staat voor empathie, authenticiteit, service-gerichtheid en flexibiliteit. Hartstocht betekent samen beleven en genieten.

Hartstocht biedt verschillende diensten aan in de vorm van het organiseren van evenementen en andere belevenissen. Het hoofdproduct van Hartstocht is het organiseren van een bruiloft van A tot Z en dan gaat het hier niet alleen om de dag van het huwelijk zelf, maar om de hele weg ernaar toe. De tocht die je samen met je partner aflegt naar jullie mooiste dag, wordt ineens niet de mooiste dag maar de mooiste tijd!

Kijk voor meer informatie op www.mijnhartstocht.nl. Aarzel bij vragen vooral niet om contact met me op te nemen, dit kan via de mail: info@mijnhartstocht.nl of via de telefoon: 06-83539850".
Bedrijfsfoto van wedding planner Hartstocht.Vrouw telefoneert tegen boomWedding planner in gesprek.Hand met visitekaartje van wedding planner Hartstocht.
137Website Hartstocht Weddings:hartstochtweddings.nl

Bekijk ook eens onze andere blogjes