Header Onze projecten

Onze projecten

Fotoshoot voor Nature Heath Club Kaora

Voor Kaora Nature Health Club, een bijzonder persoonlijke sportschool in Ulvenhout, hebben wij zakelijke foto's gemaakt die bestemd zijn voor hun website en sociale media. Toen wij de locatie bezochten en de opdracht bespraken, was de locatie nog niet helemaal gereed. Desondanks hadden we er vertrouwen in dat het team op de dag van de shoot alles tot in de puntjes zou regelen, en dat bleek terecht. In de weken die volgden is er hard gewerkt, en nu straalt de ruimte warmte en gezelligheid uit met natuur als centraal thema.

Marketingcampagne stichting De Schroef

Stichting De Schroef brengt mensen in beweging met laagdrempelige sport- en beweegprogramma’s. Als goede doelenorganisatie zetten ze zich dagelijks in om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met sporten, ongeacht of en welke belemmering deze persoon heeft. Voor een campagne zochten ze een fotograaf om lokale sporters met een beperking of aandoening in beeld brengen. In 4 verschillende sessies hebben wij met enkele deelnemenrs linedancen, wandelen, handbiken, mountenbiken, voetbal en fitness op de foto gezet.

Portetfotografie voor D66 Breda

Ook voor kleine opdrachten kun je bij ons terecht. De D66 fractie in Breda wilde graag nieuwe portretfoto's. Frisse foto's moesten het worden, dus op een zonnige avond reden wij richting hun vergader locatie voor de foto's. Ze waren net klaar met een lange dag vergaderen en ze zouden de dag afsluiten met een lekkere barbecue. Maar eerst nog even op de foto :-)

Sfeer-fotografie bij de Bossche Tapijtschuur

Soms heb je wat sfeer foto's nodig voor je bedrijf. Foto's die je kunt gebruiken bij blogjes, op je website, op social media of andere plekken waar je tekst wilt aanvullen met beelden. Natuurlijk kun je stock-foto's gebruiken maar hoe tof is het als die beelden ook echt van je bedrijf zijn? Bij de Bossche Tapijtschuur zijn wij eerder geweest, maar na een show-room verbouwing en een paar wisselingen van het personeel wilden ze graag weer recente foto's.

Branding fotoshoot Vugts Reclame | No Guts No Glory

Bij Vugts Reclame in Vlijmen hebben ze iets nieuws: Customized Teamwear onder het No Guts No Glory merk. Toffe en professionele wieler- en mountainbike kleding en accessoires die helemaal ontworpen is naar smaak en wens van de klant. Je eigen team, je eigen design en je eigen merk; Vugts Recalme regelt het voor je. Ze hebben een complete showroom gemaakt waar je alles kunt passen en waar zij je graag de verschillende mogelijkheden uitleggen.

Branding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe content

Met haar bedrijf Ware Koers brengt Nanda informatie van een onderneming in kaart, waardoor zij bijvoorbeeld met een dashboard deze op een toegankelijke en een duidelijke manier kunnen raadplegen. Of je bijvoorbeeld nog wel 'de goede koers vaart', of beter kunt beoordelen welke richting je op moet. Ook geeft ze workshops waarbij er bekeken wordt welke informatie nu echt relevant is en hoe je deze het beste kunt verwerken en visualiseren. Super handig om bepaalde afdelingen in je organisatie efficiënter te laten werken door minder tijd kwijt te zijn in het verzamelen en verwerken van gegevens. En dankzij haar jarenlange ervaring als interim controller ben je bij Nanda aan het juiste adres.

Zakelijke fotografie bij zzp'er

Wij fotograferen ook voor grotere bedrijven maar voor zzp'ers worden foto's ook steeds belangrijker. Een beeldbank geeft de mogelijkheid om weer een tijdje wat te kunnen posten op sociaal media. Daarom nam Rianne van Tekenworkouts contact met ons op. Ze heeft een leuke stap genomen en is voor haarzelf begonnen. Voor haar site, linkedIn en Insta wilde ze graag een kleine beeldbank zodat ze kon laten zien wie ze is en wat ze doet.

Bedrijfsfotografie Solvid Ondernemen

Solvid Ondernemen in Tilburg helpt mensen met een uitkering met het worden van een zelfstandige ondernemer. Zij hadden al foto's laten maken van hun hele team maar vonden de sfeer te koud aanvoelen. Niet wat bij hun past, want ze willen graag hun persoonlijke uitstraling in de foto's terug laten komen. Warm en welkom moesten de foto's zijn. Daarnaast wilden ze ook nog wat foto's in scene gezet hebben zodat ze deze bij specifieke onderwerpen konden gebruiken. Naast de officiële portretten die uniform moesten worden hebben we ook nog van iedereen een sfeerportretje gemaakt en een hoop groepsfoto's. Het mooie pand aan de Spoorzone in Tilburg hielp ook zeker een handje voor de mooie beelden.

Fotografie gemeenteraad Waalwijk

Op 29 en 30 maart mochten wij respectievelijk de afscheidsvergadering van de oude gemeenteraad én de installatievergadering van de nieuwe gemeenteraad fotograferen. Spannend, want dit evenement is natuurlijk maar 1 keer per 4 jaar. Erg leuk dat dit dan door de griffie aan ons toevertrouwd werd. Naast portretfoto's van alle raadsleden en de groepsfoto's was er ook ruimte om sfeerbeelden vast te leggen van de vergaderingen. Deze beelden heeft de gemeente Waalwijk gebruikt om op hun website de raadsleden voor te stellen en voor hun nieuwsberichten. Zelf zijn wij niet erg bezig met de lokale politiek dus het was ook interessant om zo 2 vergaderingen mee te maken, al waren het natuurlijk meer feestelijke vergaderingen dan echte politieke vergaderingen.

Zakelijke fotografie | Nieuwegein

Beelden zijn tegenwoordig erg belangrijk om je bedrijf zichtbaar te maken. Je website krijgt er een eigen stijl van en door jezelf te laten zien ben je toegankelijker. FMA had ons al eerder foto's laten maken maar ondertussen zijn er medewerkers afgevallen en bijgekomen en de site moest vernieuwd worden. Tijd dat we weer richting Nieuwegein op gingen voor een nieuwe fotoshoot.

Bedrijfsfotografie Raamsdonksveer

Weet je wat zo leuk is van bedrijfsfotografie? Als fotograaf kom je dan bij verschillende bedrijven binnen en stap je een beetje in een andere wereld. Een wereld die meestal helemaal nog niet bekend was. En dat gevoel kregen wij ook bij Lipica, een fabriek waar ze op ambachtelijke wijze rijlaarzen op maat maken.

Fotoshoot coverband in Helvoirt

Coverband Feisty Fenix wilde graag foto's van hun optreden bij HelvoirThuis in Helvoirt. Dat klonk als een leuke opdracht want wie werkt er niet graag met goede muziek? En zo vielen wij om 22:00 een goed gevulde zaal binnen met een gezellig publiek.1 2 3