Header Onze projecten

Onze projecten

Concertfotograaf in Den-bosch | Friends Of Rock 2014 | P79

Concertfotograaf in Den-bosch | Friends Of Rock 2014 | P79Friends of Rock 2014, voor ons het tweede jaar maar voor de zesde keer georganiseerd door mijn nicht Eva. Toen we binnen kwamen bij P79 in Den-Bosch zagen we al meteen bekende gezichten van vorig jaar. Deze keer waren er 5 bands geformeerd uit verschillende rockmuzikanten dus het beloofde een gezell...
Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefs

Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsVoor haar nieuwe website met handgemaakte kleding voor meisjes wilde Mamaliefs Sfeerfoto's. Zoals ze het zelf mooi beschrijft, "tikje eigenwijs maar altijd retro sjiek en met oog voor detail".
Portretfotograaf vioolschool Fiedelino

Portretfotograaf vioolschool FiedelinoDe viooljuf van Fiedelino heeft altijd lieve portretjes van haar leerlingen aan de muur hangen. Het zijn er flink wat dus de muur is lekker gevuld! Maar ergens werd het tijd dat ze vernieuwd werden, melktandjes waren soms al grote mensentanden geworden.
Concertfotograaf in Den-bosch | Friends Of Rock 2013 | P79

Concertfotograaf in Den-bosch | Friends Of Rock 2013 | P79Als afsluiter van het jaar mochten we iets totaal anders doen dan dat we gewend zijn: concertfotografie! Met oordoppen in tussen de gierende gitaren, ruige rockers en onvoorspelbaar licht konden wij los gaan met onze fotografie. Wij zijn erg tevreden met het resultaat, en het was erg gezellig met de...1 2 3