Onze projecten

Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefs

Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsVoor haar nieuwe website met handgemaakte kleding voor meisjes wilde Mamaliefs Sfeerfoto's. Zoals ze het zelf mooi beschrijft, "tikje eigenwijs maar altijd retro sjiek en met oog voor detail".Portretfotograaf vioolschool Fiedelino

Portretfotograaf vioolschool FiedelinoDe viooljuf van Fiedelino heeft altijd lieve portretjes van haar leerlingen aan de muur hangen. Het zijn er flink wat dus de muur is lekker gevuld! Maar ergens werd het tijd dat ze vernieuwd werden, melktandjes waren soms al grote mensentanden geworden.Concertfotograaf in Den-bosch | Friends Of Rock 2013 | P79

Concertfotograaf in Den-bosch | Friends Of Rock 2013 | P79Als afsluiter van het jaar mochten we iets totaal anders doen dan dat we gewend zijn: concertfotografie! Met oordoppen in tussen de gierende gitaren, ruige rockers en onvoorspelbaar licht konden wij los gaan met onze fotografie. Wij zijn erg tevreden met het resultaat, en het was erg gezellig met de...


1 2 3