Meisje met retro jurk poseert in stoel in een kamer in retro stijl.

Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefs

Foto's voor Mamaliefs Webshop.
30 juli 2014
Voor haar nieuwe website met handgemaakte kleding voor meisjes wilde Mamaliefs Sfeerfoto's. Zoals ze het zelf mooi beschrijft, "tikje eigenwijs maar altijd retro sjiek en met oog voor detail".


Voor de shoot gingen we naar Decennia Design in Tilburg, deze locatie maakte het wel super compleet! Ergens in mei werd op deze locatie de kleding binnen gebracht, huppelden er 4 meisjes binnen en kapte de kapster prachtige vlechten en staarten in hun haar. Morgan, een lieve fashion stylist was een fijne helpende hand. En Renata had alles onder controle! Ze had een goed draaiboek gemaakt maar voelde precies aan als het niet haalbaar was met de meiden. Het was een pittige middag, maar ik heb genoten. Er zijn veel foto's gemaakt, zelfs voor de feestmaand december heeft Mamaliefs nog een paar lekkere sfeervolle foto's op voorraad.
Moeders en kinderen maken zich klaar voor de fotoshoot.Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsProductfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsTwee meisjes in retro jurk fluisteren elkaar wat in.Twee meisjes poseren in retro jurkjes bij Decennia Design in Tilburg.Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsMeisje föhnt haren van ander meisje in retro kleding.Meisje krijgt krulspeld in.Twee meisjes verkleden zich om in Sinterklaas kleding.Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsMeisje doet bal in Kerstboom.4 meisjes in retro jurkjes zingen bij de kerstboom.3 meisjes in jurken hebben lol op de bank.Bedrijfsfoto voor webshop.Sfeerfoto voor webshop.Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsProductfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefs
88Vintage en retro meubelen:Decenniadesign

Bekijk ook eens onze andere blogjes