Header Marketingcampagne stichting De Schroef

Marketingcampagne stichting De Schroef

05 september 2023
Stichting De Schroef brengt mensen in beweging met laagdrempelige sport- en beweegprogramma’s. Als goede doelenorganisatie zetten ze zich dagelijks in om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met sporten, ongeacht of en welke belemmering deze persoon heeft. Voor een campagne zochten ze een fotograaf om lokale sporters met een beperking of aandoening in beeld brengen. In 4 verschillende sessies hebben wij met enkele deelnemenrs linedancen, wandelen, handbiken, mountenbiken, voetbal en fitness op de foto gezet.


Er komen posters die worden opgehangen op publieke/openbare plaatsen binnen de gemeente Heusden. Daarnaast is er met iedere deelnemer een interview afgelegd die op de website gepubliceerd wordt met een extra foto erbij. Dit was een leuke opdracht om te doen, vooral omdat je weer verschillende mensen ontmoet en naar hun verhalen mag luisteren. Zo krijg je een inkijkje in wat er speelt in het leven van deze mensen. Ze hebben allemaal gemeen dat ze toch actief willen blijven en ieder doet dit op zijn of haar manier. En dat is het belangrijkste; in beweging blijven. De foto's moeten hun verhaal ondersteunen en wij zijn tevreden met het resultaat.

Marketingcampagne stichting De SchroefMarketingcampagne stichting De SchroefMarketingcampagne stichting De SchroefMarketingcampagne stichting De SchroefMarketingcampagne stichting De SchroefMarketingcampagne stichting De Schroef
690Opdrachtgever:Stichting de Schroef in Drunen

Bekijk ook eens onze andere blogjes