Bedrijfsfotografie voor een sportschool

Fotoshoot voor Nature Heath Club Kaora

Persoonlijke training in Ulvenhout
11 september 2023
Voor Kaora Nature Health Club, een bijzonder persoonlijke sportschool in Ulvenhout, hebben wij zakelijke foto's gemaakt die bestemd zijn voor hun website en sociale media. Toen wij de locatie bezochten en de opdracht bespraken, was de locatie nog niet helemaal gereed. Desondanks hadden we er vertrouwen in dat het team op de dag van de shoot alles tot in de puntjes zou regelen, en dat bleek terecht. In de weken die volgden is er hard gewerkt, en nu straalt de ruimte warmte en gezelligheid uit met natuur als centraal thema.


Het was essentieel dat de natuur ook terug kwam in de foto's, waarbij het warme zonlicht de beelden extra levendig moest maken. We hadden twee datums in onze agenda gereserveerd, met de hoop op mooi weer. Helaas liet de zon zich niet uitbundig zien op beide dagen, waardoor we besloten flitsers mee te nemen om het kenmerkende warme oranje zonlicht te creëren. 

Op de avond van de fotoshoot stond er een enthousiaste groep mensen voor ons klaar, bereid om flink te zweten. We begonnen binnen, maar trokken al snel de natuur in. Met een glimlach voerden ze jumping jacks, dips, jumping lunges en squats uit – een indrukwekkende prestatie! 
De resulterende foto's sieren nu trots de website van Kaora Nature Health Club, en het geheel vormt werkelijk een prachtige weergave van de sfeer en energie van deze sportschool in Ulvenhout.
Fotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club KaoraFotoshoot voor Nature Heath Club Kaora
704

Bekijk ook eens onze andere blogjes