Header Zakelijke fotografie bij zzp'er

Zakelijke fotografie bij zzp'er

Tekenworkouts
07 juni 2022
Wij fotograferen ook voor grotere bedrijven maar voor zzp'ers worden foto's ook steeds belangrijker. Een beeldbank geeft de mogelijkheid om weer een tijdje wat te kunnen posten op sociaal media. Daarom nam Rianne van Tekenworkouts contact met ons op. Ze heeft een leuke stap genomen en is voor haarzelf begonnen. Voor haar site, linkedIn en Insta wilde ze graag een kleine beeldbank zodat ze kon laten zien wie ze is en wat ze doet.


Rianne stuurde mij een paar voorbeeld foto's waardoor ik kon zien wat voor sfeer ze graag wilde neerzetten. De foto's oogden fris, knus en huiselijk. Een leuke opdracht! Al wist ik nog niet wat ze met haar tekenen wilde doen. Maar dat werd mij snel duidelijk toen ik langskwam voor de fotoshoot. Het stijlen voor een fotoreportage kan je over laten aan Rianne! Bij binnenkomst zag ik al meteen een mooi hoekje dat ze gecreëerd had. Mooi in het licht en knus. Op tafel lagen ook een paar tekeningen van haar en dat waren heerlijke abstracte doedels. Organische vormen of juist strakke lijnen; het waren intuïtieve tekeningen.

Rianne maakt ook audio die je kan luisteren tijdens het tekenen en heeft ook tekenkaarten ter ondersteuning. Door het tekenen kan je meer ontspannen en ontsnappen uit het drukke leven en heb je, hoe ze het mooi verwoord, "een creatieve pauze". Iedereen kan tekenen want het kan niet mislukken omdat het meer om de beleving van het tekenen gaat. Niet van te voren bedenken wat je gaat tekenen maar gewoon beginnen. Ondertussen heeft ze een mooie site waar ze haar audiobeleving aanbiedt en je kan daar ook haar tekenkaarten bestellen. Als je de site bezoekt snap je meteen waarom ze het Tekenworkouts genoemd heeft (deze vind je onder aan de pagina). Een frisse site waar de gemaakte foto's mooi tot zijn recht komen. Je biedt iets moois aan Rianne, en ik wens je veel succes.
Zakelijke fotografie bij zzp'erZakelijke fotografie bij zzp'erZakelijke fotografie bij zzp'erZakelijke fotografie bij zzp'erZakelijke fotografie bij zzp'erZakelijke fotografie bij zzp'erZakelijke fotografie bij zzp'erZakelijke fotografie bij zzp'erZakelijke fotografie bij zzp'erZakelijke fotografie bij zzp'er
660Website:Tekenworkouts
Instagram:@Tekenworkouts

Bekijk ook eens onze andere blogjes