Header Branding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe content

Branding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe content

Ware Koers
07 januari 2023
Met haar bedrijf Ware Koers brengt Nanda informatie van een onderneming in kaart, waardoor zij bijvoorbeeld met een dashboard deze op een toegankelijke en een duidelijke manier kunnen raadplegen. Of je bijvoorbeeld nog wel 'de goede koers vaart', of beter kunt beoordelen welke richting je op moet. Ook geeft ze workshops waarbij er bekeken wordt welke informatie nu echt relevant is en hoe je deze het beste kunt verwerken en visualiseren. Super handig om bepaalde afdelingen in je organisatie efficiënter te laten werken door minder tijd kwijt te zijn in het verzamelen en verwerken van gegevens. En dankzij haar jarenlange ervaring als interim controller ben je bij Nanda aan het juiste adres.


Voor klanten die niet via-via komen moet je tegenwoordig meer van jezelf laten zien via foto's. "Een foto zegt duizend woorden" is tenslotte het spreekwoord. Maar ook als opvulling van je website en bijvoorbeeld een blogje kun je niet meer om foto's heen. Dit hoeft dan niet van jezelf te zijn want als je, zoals Nanda, beschikt over heel veel 'props' die te maken hebben met zeilen, navigeren en het in kaart brengen van je koers, dan kunnen wij hier ook mooie foto's van maken. Bij haar thuis hebben we lekker veel foto's gemaakt in verschillende scènes waarbij we vooral een warme en vriendelijke uitstraling wilden laten terugkomen. Wij vonden het erg leuk om te doen en wij hopen dat Nanda nog veel bedrijven blij mag maken met het inzichtelijk maken van de pittige kost dat ze data noemen.

Branding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe contentBranding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe content
667Bedrijf:Ware Koers in Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjes