Header Bedrijfsfotografie Solvid Ondernemen

Bedrijfsfotografie Solvid Ondernemen

29 april 2022
Solvid Ondernemen in Tilburg helpt mensen met een uitkering met het worden van een zelfstandige ondernemer. Zij hadden al foto's laten maken van hun hele team maar vonden de sfeer te koud aanvoelen. Niet wat bij hun past, want ze willen graag hun persoonlijke uitstraling in de foto's terug laten komen. Warm en welkom moesten de foto's zijn. Daarnaast wilden ze ook nog wat foto's in scene gezet hebben zodat ze deze bij specifieke onderwerpen konden gebruiken. Naast de officiƫle portretten die uniform moesten worden hebben we ook nog van iedereen een sfeerportretje gemaakt en een hoop groepsfoto's. Het mooie pand aan de Spoorzone in Tilburg hielp ook zeker een handje voor de mooie beelden.


Bedrijfsfotografie Solvid OndernemenBedrijfsfotografie Solvid OndernemenBedrijfsfotografie Solvid OndernemenBedrijfsfotografie Solvid OndernemenBedrijfsfotografie Solvid OndernemenBedrijfsfotografie Solvid OndernemenBedrijfsfotografie Solvid OndernemenBedrijfsfotografie Solvid OndernemenBedrijfsfotografie Solvid Ondernemen
639

Bekijk ook eens onze andere blogjes