Header Kickboks clinic Remy Bonjasky

Kickboks clinic Remy Bonjasky

Team Kickboxing Kerdriel
05 januari 2019
Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!


Er werd gesprongen, gezwaaid, opgedrukt en gestretcht. Gezichten werden roder maar niemand liet zich kennen. Toen iedereen goed was opgewarmd werden de bokshandschoenen aangetrokken en zocht iedereen een evenredige partner op. Er werden instructies gegeven en daarmee ging iedereen aan de slag. Ondertussen werden de groepjes goed in de gaten gehouden want als er aanpassingen nodig waren werd er duidelijk aangegeven hoe je het beste kon kickboksen en hoe je jezelf het beste kon verdedigen.

De tip die hij ook meerdere keren gaf was: "blijf bewegen". Mij werd het weer duidelijk waarom deze sport zo moeilijk te fotograferen is. De bewegingen zijn erg snel en gezichten vaak bedekt met een handschoen. Als fotograaf wil je de juiste actie op de foto zetten en het liefst met gezicht. Het was weer een leuke uitdaging om te fotograferen en meer te leren over het kickboksen want ondertussen luister ik ook een beetje mee. Toon, je had deze leerzame kickboks clinic goed georganiseerd!
Kickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy Bonjasky
437Organisatie:Team Kickboxing Kerkdriel
Remy Bonjasky:Bonjasky Academy in Almere

Bekijk ook eens onze andere blogjes