background

Concertfotograaf in Den-bosch | P79

Friends Of Rock 2016

18 december 2016


Ook dit jaar zijn wij door de organisatie van Friends Of Rock gevraagd het optreden in P79 in Den-Bosch te gefotografeerd! Een optreden met stevige muziek en veel toffe expressies. Deze expressies moeten wij wel vaak laten gaan omdat het licht ook goed moet staan op dat moment. Een hele uitdaging, omdat het licht letterlijk en figuurlijk soms onverwachte wendingen neemt :-) Timen, timen en nog eens timen; welkom in de wereld van concertfotografie!

Niet dat wij nu professionals zijn op het gebied van concertfotografie. Integendeel, wij hebben ons verdiept in bruiloften en portretten. Maar zo nu en dan is het erg leerzaam om eens een andere richting van de fotografie te verkennen. Wij hebben ons dus prima vermaakt tussen al die hardrockers in P79, ondanks dat hardrock en metal niet echt op onze dagelijkse playlist staan. Maar ook in de muziek is het te gek om eens een andere richting mee te maken.


Concertfoto van zanger die luchtgitaar speeltConcertfoto van gitarist met zanger.Drummer op het podiumConcertfoto van gitaristConcertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Closeup van vingers die een bas bespelen.Silhouette van bassist op podium Concertfotograaf in Den-bosch | P79Bandlid met gitaar zingt.Drummer op het podium tijdens concert.Bassiste op padiumConcertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79
254

Bekijk ook eens onze andere blogjes