Header Fotoshoot coverband in Helvoirt

Fotoshoot coverband in Helvoirt

Feisty Fenix
14 december 2019
Coverband Feisty Fenix wilde graag foto's van hun optreden bij HelvoirThuis in Helvoirt. Dat klonk als een leuke opdracht want wie werkt er niet graag met goede muziek? En zo vielen wij om 22:00 een goed gevulde zaal binnen met een gezellig publiek.


Deze 9-koppige allround coverband heeft een breed repertoire. Rustige nummers zoals Mag Ik Dan Bij Jou en Thinking Out Loud. Maar ook dansnummers, want wie kan er stil blijven staan bij I’m So Exited en Smoorverliefd? Een mooie mix van pop, 80’s- & 90’s-hits. Maar met nummers spelen ben je er natuurlijk nog niet. Nee de sfeer op het podium is ook belangrijk en daar zorgden deze 2 frontvrouwen voor! Samen met de andere muzikanten wisten ze de zaal goed te entertainen.

Ze zijn te boeken voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, jubileumfeesten en bruiloften dus misschien komen we ze een keer tegen op een bruiloft die we fotograferen. Dat lijkt ons leuk!
Fotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in HelvoirtFotoshoot coverband in Helvoirt
505Band:Feisty Fenix

Bekijk ook eens onze andere blogjes