background

Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel

Clinic Nieky Holzken

31 januari 2018


Deze keer totaal iets anders! Het fotograferen van een clinic die gegeven werd door de vijfvoudig wereldkampioen kickboksen, Nieky Holzken. Een opdracht die ik (Hiske) overgenomen had van Aniek Verschuur Fotografie die de griep goed te pakken had. Deze last minute opdracht bracht mij naar Kerkdriel waar de deelnemers al snel binnen druppelden.

Het was een leuke gemixte groep die zich klaar maakte voor deze clinic voor elk niveau. Fans die het liever vanaf de 'sideline' wilden bekijken konden plaats nemen op de tribune. Nieky wist ze na binnenkomst meteen aan het werk te zetten met een warming-up waarna er groepjes gemaakt werden. De oefeningen werden duidelijk voor gedaan en daarna werd er vol concentratie gewerkt. Nieky zag van een afstand al wie er aan de techniek moest werken en hielp de juiste techniek toe te passen. En de oefeningen werden steeds pittiger en de concentratie ook. Iedereen deed super goed mee en het was onderling erg gezellig. Regelmatig vroeg hij of er nog vragen waren maar die kwamen pas na zware buikspieroefeningen en push-ups. No mercy tijdens deze oefeningen! Nadat de vragen beantwoord waren kon iedereen in de kantine met Nieky Holzken op de foto en natuurlijk werden er handtekening weggegeven. Volgens mij hebben alle deelnemers een hele leuke middag gehad. Ikzelf ook, het is wel iets anders dan bruidsfotografie maar ook hier gaat het om de momenten pakken!


Jongeren maken zich klaar voor een clinc kickboksenClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielNieky Holzken geeft clinic in gymzaal De Kreek in KerkdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielClinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielGroepsfoto met Nieky Holzken in gymzaal De Kreek in Kerkdriel
343

Bekijk ook eens onze andere blogjes