6 verschillende foto's van basisschool kinderen met een andere uitdrukking.

Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas

Voor Uitgever Delubas
03 februari 2018
Al meerdere keren en voor verschillende educatieve boeken hebben wij foto's gemaakt voor uitgeverij Delubas in Drunen. Omdat de boeken met leermethodes voor de basisschool zijn is er ook geregeld in een klas gefotografeerd. Hierbij moest er tijdens de les foto's gemaakt worden om een zo natuurlijk mogelijke sfeer te creƫren.


Sommige foto's waren voor een kaft maar er zijn ook kleurrijke flyers gemaakt met uitleg over de leermethode die naar basisscholen zijn gestuurd. We hebben ook samen gewerkt met CITO voor het boek Interactief voorlezen; een mooie handleiding voor leidsters van kinderdagverblijven en docenten.
Jongen met oranje haren en bril bij met een lichtblauwe achtergrondBedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever DelubasBedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever DelubasJongen uit groep 4 kijkt op vanuit zijn werkboekBedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever DelubasJongen uit groep 3 werkt in zijn werkboek Kleuter blaast verf door een rietje op zijn tekeningBlonde en donkere jongen lezen samen in een kleuterklas een boek.Donkermeisje in een stoel leest het boek van Kikker voor aan knuffel.Leidster doet voorbereidend werk aan tafel in haar groep.Leidster op een kinderdagverblijf leest een boek met een kleuterEen meisje en jongen lezen samen een boek op de bank van het kinderdagverblijfJongen uit groep 6 werkt in de klas in zijn werkboek.Leeraar en leerling werken samen in een werkboek in de klas.Jongen werkt zelfstandig in zijn werkboek.Meisje uit groep 7 krijgt uitleg over haar werkboek door haar juf.
359Opdrachtgever:Educatieve Uitgeverij Delubas in Drunen

Bekijk ook eens onze andere blogjes