Header Concertfotografie bij Friends of Rock

Concertfotografie bij Friends of Rock

P79
17 februari 2019
Na een jaar afwezigheid was het weer zover: Het jaarlijkse rockfestijn in hartje Den Bosch bij P79; Friends of Rock editie 9! Zeven gelegenheidsbands hadden zich gevormd om 7 uur lang te tent op stelten te zetten met te gekke rocknummers. Er was heel veel hardrock, metal, enkele meezingers en een flinke dosis 'grunt'. Niet helemaal onze muzieksmaak (er draaien nu Queen, Phil Collins en Ed Sheeran over onze radio), maar er zaten wel nummers tussen die wij konden meezingen ;-)


Het ging ons dus vooral om de fotografie. Het is weer eens wat anders dan een bruiloft, maar het doel is altijd hetzelfde: Leg de sfeer vast! Een uitdaging fotografisch gezien omdat hier de sfeer bepaald wordt door het enthousiasme van de band en het publiek, het gebruik van kleur en het aanwezige licht. Omdat wij de voorafgaande 4 edities al vastgelegd hadden wisten we natuurlijk al een beetje wat ons te wachten stond, maar het is altijd leuk om jezelf weer uit te dagen. En dat wij organisator Eva en de bands weer blij maken met leuke foto's is een mooie dank richting ons werk.

Het was wat ons betreft echt weer een geslaagde editie. Niet alleen fotografisch gezien, maar de algemene indruk was weer echt goed. Het publiek ging los en er was een hele mooie chemie met de bands en het publiek. Daarnaast verliep alles vlekkeloos, vloeide voor P79 het bier goed en was het gewoon ouderwets gezellig. Hopelijk volgend jaar weer; wij zijn in ieder geval dan weer van de partij!
Concertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of RockConcertfotografie bij Friends of Rock
444

Bekijk ook eens onze andere blogjes