Header Portetfotografie voor D66 Breda

Portetfotografie voor D66 Breda

28 mei 2023
Ook voor kleine opdrachten kun je bij ons terecht. De D66 fractie in Breda wilde graag nieuwe portretfoto's. Frisse foto's moesten het worden, dus op een zonnige avond reden wij richting hun vergader locatie voor de foto's. Ze waren net klaar met een lange dag vergaderen en ze zouden de dag afsluiten met een lekkere barbecue. Maar eerst nog even op de foto :-)


Er was een groot stuk grond met veel groen in de buurt waar wij de foto's konden nemen. Een fris groene achtergrond; je zou bijna de link leggen met D66. Na 45 minuten was het al weer gedaan en inmiddels staan de foto's ook al op hun website: https://d66.nl/breda/mensen/

Portetfotografie voor D66 BredaPortetfotografie voor D66 BredaPortetfotografie voor D66 BredaPortetfotografie voor D66 BredaPortetfotografie voor D66 BredaPortetfotografie voor D66 Breda
689Bedrijf:D66 Breda in Breda

Bekijk ook eens onze andere blogjes