Header Portretfotograaf vioolschool Fiedelino

Portretfotograaf vioolschool Fiedelino

Nieuw behang voor de viooljuf
02 juni 2014
De viooljuf van Fiedelino heeft altijd lieve portretjes van haar leerlingen aan de muur hangen. Het zijn er flink wat dus de muur is lekker gevuld! Maar ergens werd het tijd dat ze vernieuwd werden, melktandjes waren soms al grote mensentanden geworden.


Leontien vroeg of wij bij de jaarlijkse uitvoering foto's wilden maken tijdens het optreden, zodat ze weer nieuwe foto's had voor aan haar muur. Maar wij vonden het er erg donker en stelde haar voor om het in de pauze buiten te doen. Het weer was prachtig en al meteen aan het begin van de pauze stonden de kinderen netjes met hun viool in de rij. Het zijn heerlijke kleurrijke portretjes geworden. Als ze dadelijk aan de muur hangen in het leskamertje vormt het zich tot een prachtig behang.
Portretfotograaf vioolschool FiedelinoPortretfotograaf vioolschool FiedelinoPortretfotograaf vioolschool FiedelinoPortretfotograaf vioolschool FiedelinoPortretfotograaf vioolschool FiedelinoPortretfotograaf vioolschool Fiedelino
77Vioolschool:Fiedelino

Bekijk ook eens onze andere blogjes