Header Fotografie gemeenteraad Waalwijk

Fotografie gemeenteraad Waalwijk

29 maart 2022
Op 29 en 30 maart mochten wij respectievelijk de afscheidsvergadering van de oude gemeenteraad én de installatievergadering van de nieuwe gemeenteraad fotograferen. Spannend, want dit evenement is natuurlijk maar 1 keer per 4 jaar. Erg leuk dat dit dan door de griffie aan ons toevertrouwd werd. Naast portretfoto's van alle raadsleden en de groepsfoto's was er ook ruimte om sfeerbeelden vast te leggen van de vergaderingen. Deze beelden heeft de gemeente Waalwijk gebruikt om op hun website de raadsleden voor te stellen en voor hun nieuwsberichten. Zelf zijn wij niet erg bezig met de lokale politiek dus het was ook interessant om zo 2 vergaderingen mee te maken, al waren het natuurlijk meer feestelijke vergaderingen dan echte politieke vergaderingen.


Fotografie gemeenteraad WaalwijkFotografie gemeenteraad WaalwijkFotografie gemeenteraad WaalwijkFotografie gemeenteraad WaalwijkFotografie gemeenteraad WaalwijkFotografie gemeenteraad WaalwijkFotografie gemeenteraad WaalwijkFotografie gemeenteraad WaalwijkFotografie gemeenteraad WaalwijkFotografie gemeenteraad WaalwijkFotografie gemeenteraad Waalwijk
638

Bekijk ook eens onze andere blogjes