Twee meisjes in jurkjes dansen onder een bloesemboom.

Productfotografie | Jurkjes

De jurkjes van Jarig Jurkje
17 april 2015
Op locatie foto's maken is altijd veel leuker dan in een studio, kinderen zijn er ook meer op hun gemak. Daarom koos Annemieke de maakster van deze jurkjes er voor om in een tuin vol bloesem deze foto's te maken voor haar website.


Annemieke Severijns maakt deze jurkjes in haar eigen atelier en elk jurkje is uniek. Ze combineert verschillende stoffen, bandjes een lintjes en creƫert soms spontaan een nieuwe jurk.

Toen ik bij haar kwam werd ik verrast door de vele mooie jurkjes. Zo divers door het gebruik van verschillende stoffen. Zelf zou ik geen keuze kunnen maken welke op de foto zou moeten, maar ze had de jurkjes al apart hangen voor de modellen. Dit waren twee vriendinnen die elkaar kenden van de kinderopvang, giebel vriendinnen! Ze hadden het samen erg gezellig en gleden van het ene jurkje in de andere. Een erg gezellige ochtend tussen de bloesem.
Gebakje voor de feeststemming.  2 meisjes in jurkjes zitten aan een feesttafeltje.Bedrijfsfoto voor een website.Productfotografie | JurkjesProductfotografie | JurkjesProductfotografie | JurkjesReportagefoto van twee meisjes in jurk bij bloesem.Bedrijfsfoto van jurken op paspoppen.
144

Bekijk ook eens onze andere blogjes