Productfoto met meisjes in rose en rood retro jurkjes.

Fotoshoot van lieve jurkjes

Fotoshoot met de jurkjes van Mamaliefs
27 april 2015
Mamaliefs heeft nieuwe zomerjurkjes! Dus tijd dat ze weer op de foto werden gezet. De nieuwe jurkjes dragen de naam "Roos" en de kleuren hebben ook een eigenwijze naam. De groene: Spring in 't veld. Rood: Ranja met een rietje. Geel: Citroentje met suiker en de blauwe: Retro Blauw. Zelf vind ik de rode het mooiste of toch die groene... maar blauw is zo lekker sjiek, zucht, geel is wel heel mooi in de zomer.


De jurkjes zijn te vinden in de webshop van Mamaliefs. Een prachtige site in retrostijl die perfect past bij haar jurkjes. Om de site een lente gevoel te geven heb ik ook van de andere jurkjes foto's gemaakt. De meiden speelden met windmolentjes, hoepels en bloemen en ik probeerde daar de leukste momenten van vast te leggen. Wat ik erg leuk vond was dat de meiden al ervaring hadden. Vorig jaar had ik ze ook voor de camera, een beetje draaien was toen veel draaien en je hoofd een beetje schuin, meer dan 45 graden. Nu pasten ze heel subtiel hun houding aan na een aanwijzing...maar goed, ze zijn dan ook weer 2 maatjes groter ;-)
Meisjes retro jurkjesFotoshoot van lieve jurkjesFotoshoot van lieve jurkjesProductfoto met meisjes in geel en groen retro jurkjes.Productfoto van blauw retro jurkje voor meisjes.Kleuter in rose retro jurkje.
143

Bekijk ook eens onze andere blogjes