background

Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79

Friends of Rock 2015

13 december 2015


Voor de derde keer hebben wij Friends Of Rock gefotografeerd. Deze keer zagen we weer bekende gezichten maar ook weer nieuwe. De muziek was trouwens net zo pittig en het podium nog steeds te klein voor de bands die wel wat bewegingsruimte nodig hebben. Dit jaar wel een dame die de kratten bier om de 20 minuten uit de opslag haalde en deze langs het rockende podium, door het enthousiaste publiek richting bar tilde.

Op 13 december trilden de muren weer in de kelder van het oudste pand van Den-Bosch. Onder het VVV kantoor bevindt zich P79 waar nu voor de 7de keer het evenement Friends of Rock plaats vond. Een evenement die muzikanten samenbrengt die speciaal voor dit festival nieuwe formaties vormen en rock en metal covers spelen. Daar in die kelder is het klein en donker maar supergezellig met alle rockliefhebbers. Helaas konden we niet tot het einde blijven dit jaar, het laatste optreden van Covermachine konden we net niet meepikken.


Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79
200

Friends of Rock 2015's adresjes

Website Friends Of Rock:
www.friendsofrockfestival.nl
Website cafe P79:
www.P79.nl