background

Fotograaf bij Vugts reclame in Vlijmen

Foto's voor de website van Vugts

06 maart 2017


Vugts Reclame uit Vlijmen wil hun site vernieuwen en daar horen natuurlijk foto's bij die laten zien wat voor werk ze allemaal doen. Daarnaast moest ook de sfeer van het bedrijf naar voren komen, want die is erg gezellig en persoonlijk naar hun klanten toe. Ook wij waren er 4 jaar geleden voor gevallen en hebben daar ondertussen al 3 auto's laten bestickeren met ons logo ;-)

Het bedrijf bevindt zich achter een woonhuis maar laat het maar aan Vugts over om dat duidelijk aan te geven. Bij binnenkomst wordt je al snel bij de balie geholpen door Dianne. Mocht ze even afwezig zijn springen Suzan of Amy achter hun computer vandaan om klanten meteen te helpen. Suzan en Amy zijn twee gezellige meiden die alles op de computer uitwerken en daarmee de rest van het bedrijf aan het werk zetten. Hun ontwerpen worden op grote printers afgedrukt en dat zet Skip aan het werk. Hij houdt de printers goed in de gaten maar heeft daarnaast nog andere werkzaamheden. Hij zorgt dat er shirtjes bedrukt worden en pelt met gemak stickers zodat ze geplakt kunnen worden.

Achter het kantoor bevindt zich een grote nette werkplaats, de plek waar Miranda en Damian alles wat binnen gereden of geschoven wordt beplakken. Op de dag dat wij er waren stonden er twee busjes die beplakt moesten worden. Echt super om te zien hoe die twee met gemak hele stukken van de busjes beplakt konden krijgen en dat zonder bubbels onder het plastic. Dan blijft er nog een mooie ruimte over bij het bedrijf. Op de eerste verdieping heeft Jan zijn ruime kantoor. Een plek waar hij meerdere personen kan ontvangen maar waar hij ook rustig zijn werkzaamheden kan verrichten.

Met de pauzes komt iedereen bij elkaar aan de grote huiselijke tafel die een mooi hoekje op het kantoor heeft. Aan tafel zit dan een super gemotiveerd team met lef! Dat is Vugts Reclame!


Fotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in VlijmenFotograaf bij Vugts reclame in Vlijmen
266

Foto's voor de website van Vugts's adresjes

Opdrachtgever:Vugts Reclame in Vlijmen