background

Productfotografie sushi | Menukaart sushi

Menukaart voor sushi take away

14 december 2017


Een menukaart vol heerlijke kleurrijke Japanse hapjes was de wens van Uchef, een sushi take-away uit Vlijmen. En het bleef niet bij alleen de menukaart zelf; ze hebben de gefotografeerde hapjes ook heel groot aan de muur hangen zodat mensen makkelijk kunnen aanwijzen wat ze graag willen bestellen. Een echte 'eye-catcher'!

Voor deze opdracht hadden we onze mobiele studio meegenomen zodat we ter plekke de foto's konden maken, vers uit de keuken! Daarnaast hebben we ook sfeerbeelden gemaakt voor aan de gevel zodat deze kleurrijke take-away je hongerig maakt. Een smakelijke opdracht!


Maki kani met zwarte achtergrond.Productfoto van Temaki mixProductfoto van Maki yaki sakeFoto voor op menukaart van Sashimi maguro & sakeSojabonen in zwart kommetjeProductfotografie sushi | Menukaart sushiProductfoto van wolkgerecht op zwart bordProductfotografie sushi | Menukaart sushiSushi wordt met eetstokjes van plankje opgepaktProductfoto van verschillende sushi op een wit bortjeProductfoto van Nigiri maguro Productfotografie sushi | Menukaart sushiSushi met zwarte achtergrondFoto voor op menukaart van Uramaki california tobikoNigiri sake abocado met saus
358

Menukaart voor sushi take away's adresjes

Opdrachtgever:Uchef in Vlijmen