Header Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame

Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame

Voor Vugts Reclame

12 april 2018


Een site krijgt veel meer aandacht door frisse en professionele foto's! Dit ondervindt Vugts Reclame ook en nam daarom contact met ons op. Voor deze bedrijfsfotografie zijn we 12 keer op pad gegaan in Brabant omdat er verschillende projecten gefotografeerd moesten worden.

Vugts Reclame uit Vlijmen verzorgt onder andere autobelettering, gevelreclame, bedrijfskleding en bewegwijzering. Hier zitten een aantal pronkstukken tussen die ze graag op de site wilden plaatsen. Een leuke opdracht omdat we verschillende bedrijven bezochten die allemaal een eigen stijl en uitstraling hebben. De ene keer hadden we 10 verschillende wagens voor op de foto en de andere keer fotolijsten, behang en muurstickers. Zo breed is het werk dat Vugts levert en dat staat nu te pronken op hun site!


Rug van man met bedrijfslogo op kleding van De Bossche Tapijtschuur in DenBoschAuto met De Bossche Tapijtschuur belettering voor hun pand in Den BoschRug van man met bedrijfslogo op kleding van De Bossche Tapijtschuur in DenBoschMuur belettering binnen bij BD Line in KaatsheuvelSticker op glazen deur bij BD Line in KaatsheuvelBedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame Audi die volledig gewrapt is in een antraciet, metallic matte folie.Auto die helemaal gewrapt is in een antraciet, metallic matte folie.Bewegwijzering bij Gebr. van Aarle in SchijndelMuursticker op kantoor van Klictet in WaalwijkBehang in het pand van Klictet in WaalwijkBedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts ReclameCanvasdoeken met omlijsting op het kantoor van Aurum Brothers in NieuwkuijkCanvasdoeken met omlijsting ruimte van Aurum Brothers in NieuwkuijkBedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts ReclameBedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts ReclameGrote hal van buiten met grote platen van Van Der Valk ShipyardBedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts ReclameBus met belettering van Beekmans Heftrucks in Vlijmen.Verschillende wagen met belettering voor het pand van Beekmans Heftrucks in Vlijmen.
357

Linkjes Voor Vugts ReclameOpdrachtgever:Vugts Reclame in Vlijmen

Bekijk ook eens onze andere blogjes