Header Onze projecten

Onze projecten

Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas

Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever DelubasAl meerdere keren en voor verschillende educatieve boeken hebben wij foto's gemaakt voor uitgeverij Delubas in Drunen. Omdat de boeken met leermethodes voor de basisschool zijn is er ook geregeld in een klas gefotografeerd. Hierbij moest er tijdens de les foto's gemaakt worden om een zo natuurlijk m...
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel

Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | KerdrielDeze keer totaal iets anders! Het fotograferen van een clinic die gegeven werd door de vijfvoudig wereldkampioen kickboksen, Nieky Holzken. Een opdracht die ik (Hiske) overgenomen had van Aniek Verschuur Fotografie die de griep goed te pakken had. Deze last minute opdracht bracht mij naar Kerkdriel...
Productfotografie sushi | Menukaart sushi

Productfotografie sushi | Menukaart sushiEen menukaart vol heerlijke kleurrijke Japanse hapjes was de wens van Uchef, een sushi take-away uit Vlijmen. En het bleef niet bij alleen de menukaart zelf; ze hebben de gefotografeerde hapjes ook heel groot aan de muur hangen zodat mensen makkelijk kunnen aanwijzen wat ze graag willen bestellen. E...
Fotograaf bij Vugts reclame in Vlijmen

Fotograaf bij Vugts reclame in VlijmenVugts Reclame uit Vlijmen wil hun site vernieuwen en daar horen natuurlijk foto's bij die laten zien wat voor werk ze allemaal doen. Daarnaast moest ook de sfeer van het bedrijf naar voren komen, want die is erg gezellig en persoonlijk naar hun klanten toe. Ook wij waren er 4 jaar geleden voor geval...
Concertfotograaf in Den-bosch | P79

Concertfotograaf in Den-bosch | P79Ook dit jaar zijn wij door de organisatie van Friends Of Rock gevraagd het optreden in P79 in Den-Bosch te gefotografeerd! Een optreden met stevige muziek en veel toffe expressies. Deze expressies moeten wij wel vaak laten gaan omdat het licht ook goed moet staan op dat moment. Een hele uitdaging, o...
Bedrijfsfotograaf Eindhoven | Nooni Design

Bedrijfsfotograaf Eindhoven | Nooni DesignFiona Brandenburg is de eigenaresse van Nooni Design. In haar gezellige atelier maakt ze speelgoed van natuurlijke materialen. Het thema waar ze het meest aan werkt zijn sprookjes en fantasie en dat werkt ze tot de kleinste details uit. Voor haar site en voor Etsy wilde ze naast portretjes ook graag...
Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79

Concertfotograaf 's-Hertogenbosch | Friends Of Rock | P79Voor de derde keer hebben wij Friends Of Rock gefotografeerd. Deze keer zagen we weer bekende gezichten maar ook weer nieuwe. De muziek was trouwens net zo pittig en het podium nog steeds te klein voor de bands die wel wat bewegingsruimte nodig hebben. Dit jaar wel een dame die de kratten bier om de...
Bedrijfsfotografie Waalwijk |  CITO |  Delubas

Bedrijfsfotografie Waalwijk | CITO | DelubasVan Delubas, een educatieve uitgeverij uit Drunen, krijgen wij regelmatig foto-opdrachten. Het is altijd een verrassing wat ze graag op de foto willen hebben en soms een flinke uitdaging. Deze keer geen kind dat verbaast lippenstift op haar lippen aanbrengt of een kind met duikbril zoals op de kaft ...
Fotoshoot van lieve jurkjes

Fotoshoot van lieve jurkjesMamaliefs heeft nieuwe zomerjurkjes! Dus tijd dat ze weer op de foto werden gezet. De nieuwe jurkjes dragen de naam "Roos" en de kleuren hebben ook een eigenwijze naam. De groene: Spring in 't veld. Rood: Ranja met een rietje. Geel: Citroentje met suiker en de blauwe: Retro Blauw. Zelf vind ik de ro...
Productfotografie | Jurkjes

Productfotografie | JurkjesOp locatie foto's maken is altijd veel leuker dan in een studio, kinderen zijn er ook meer op hun gemak. Daarom koos Annemieke de maakster van deze jurkjes er voor om in een tuin vol bloesem deze foto's te maken voor haar website.
Fotoshoot voor eigen bedrijf | mijnhartstocht

Fotoshoot voor eigen bedrijf | mijnhartstochtWij willen jullie graag voorstellen aan Stefanie Maas, weddingplanner! Stefanie is een jongedame met een talent in het organiseren van evenementen. Zij kan jullie ondersteunen met het regelen van jullie bruiloft (of zelfs jullie hele bruiloft organiseren) zodat de weg naar jullie grote dag en de dag...
Bedrijfsfotografie Waalwijk |  Speedheat

Bedrijfsfotografie Waalwijk | SpeedheatOp 18 maart kwamen de installateurs van Speedheat Nederland B.V. samen bij hotel Waalwijk voor een bespreking. Het bedrijf vond dit een mooie kans om bedrijfsfoto's te laten maken van hun team voor hun website. Bij het maken van de foto's moest ik dan rekening houden met het formaat en een eventuele...1 2 3